SON DAKİKA



Haber > Magazin > Göksel, Aleyna Tilki'ye sahip çıktı!

Göksel, Aleyna Tilki'ye sahip çıktı!

24 Ekim 2016 Pazartesi - 17:07




Uludağ Üniversitesi'nde konferansa katılan ünlü şarkıcı Göksel, 16 yaşında sahne almasıyla gündeme gelen Aleyna Tilki'ye destek gösterdi.





Göksel, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Zeytin Festivali final konseri öncesi Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde'ki konferansa katıldı.

Konferansta konuşan Göksel, "Şarkı yazarken beslendiğim taraf hüzün ve depresyondur. Genelde neşeli biriyim ancak, zaman zaman hüzünlere, depresyonlara girip, ilaç aldığım da olmuştur" ifadelerini kullandı.

Hayranlarıyla sohbet eden Göksel, 25 yıldır piyasada isminin yer almasının püf noktalarını da dile getirdi. Üniversite yıllarında Felsefe okuduğu sıralarda hayatı sorgularken, müziğe duyduğu ilginin ağır bastığını açıklayan Göksel, mutluluğun formülü olarak da sevdiği işi yapmayı gösterdi. "Müzik yaparak, kendime yalan söylememiş oldum. Sevdiğim işi yaptım" diyen Göksel, salondaki gençlere de, "Ne yaparsanız yapın, ama sevdiğiniz işi yapın" dedi.

İLK KEZ İTİRAF ETTİ!

Müzik dünyasında en çok Sezen Aksu'yu örnek aldığını "Onun şarkılarıyla büyümüş olmak, ona vokalistlik yapmak, onu tanımak ve ondan çok şey öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorum" sözleri ile ifade etti. Hayatında en çok anne olmak istediğinin de altını çizen Göksel, "Şu an ilk defa size itiraf ediyorum. Bir çocuğum olsaydı hiç fena olmazdı" diye konuştu.


"16 YAŞ SAHNEYE ÇIKMAK İÇİN İDEAL BİR YAŞTIR"

16 yaşında sahne alması ile gündeme bomba gibi düşen popçu Aleyna Tilki'ye destek gösteren Göksel, "Bir kızım olsaydı eğer 16 yaşında onu sahnelere çıkarırdım. Tabii ki bu gece kulübü olmazdı, sahneye çıkacağı yerler önemlidir. Ancak 16 yaş sahneye çıkmak için ideal bir yaştır" sözleri ile gündemdeki olaya çarpıcı cevaplar verdi.

44 yaşında olmasına rağmen genleri sayesinde de genç gösterdiğini ifade eden Göksel, şarkı sözü yazdığını belirten bir öğrenciye de destek sözü verdi. Bir saat boyunca hayranlarıyla keyifli dakikalar yaşayan Göksel'e Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim çiçek takdim etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap