SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gökçe Bahadır: Sevdiğim insanla evlendim

Gökçe Bahadır: Sevdiğim insanla evlendim

02 Mart 2022 Çarşamba - 12:13




Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Aksoy, 7 aylık ilişkilerini jet hızıyla nikah masasına taşımıştı. Oyuncunun anne olmak istediği yolundaki açıklamaları da kafaları karıştırmıştı. O jet nikahın nedeni belli oldu!





14 Şubat'ta evlenme teklifi alan Gökçe Bahadır, hızlıca nikah masasına oturmuştu. Bahadır ile piyanist Emir Ersoy geçen günlerde dünyaevine girmişti.

 Alaçatı ‘da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle 'evet 'diyen çiftin ani evlilik kararı bebek iddialarını güçlendirmişti.

Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Aksoy geçen yılın başlarında aynı projede yer alınca yakınlaşmış, yazın da dostlukları aşka dönüşmüştü.

Çiftin 7 aylık ilişki sonrası jet hızıyla ve apar topar nikah masasına oturması, Bahadır’ın hamile olduğu dedikodularına neden olmuştu.

Oyuncunun anne olmak istediği yolundaki açıklamaları da söylentileri ayyuka çıkarmıştı. Çiftin yakın bir arkadaşından duyduğuma göre dedikodular doğru!

Gökçe Bahadır karnı belli olmadan nikah masasına oturmak istemiş. Doğruysa tebrikler!

Öte yandan; Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaparken; Emir Ersoy’un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik oldu.

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak .

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap