SON DAKİKA



Haber > Magazin > Göğüs Dekolteli Kıyafetiyle Dikkat Çekti

Göğüs Dekolteli Kıyafetiyle Dikkat Çekti

20 Ağustos 2020 Perşembe - 16:56




Merve Boluğur, sevgilisi Burak Dayı ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Göğüs dekolteli spor kıyafeti dikkat çeken Boluğur, özel hayatı ile ilgili sorulara ise sessiz kaldı.





Geçtiğimiz aylarda hayranı Burak Dayı ile aşk yaşamaya başlayan Merve Boluğur, önceki gün sevgilisiyle bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Alışveriş yapan ve daha sonrasında da baş başa yemek yiyen çift, çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

ÖZEL HAYAT SORULARINA CEVAP VERMEDİ…

Giydiği derin göğüs dekolteli spor kıyafeti ile dikkatleri üzerine çeken Boluğur, aşk hayatı ile alakalı sorulara esprili yanıtlar vermeyi tercih etti. Israrlı özel hayat sorularına dayanamayan güzel oyuncu “Anlatmayacağım tabii ki, hadi öpüyorum sizi. Niye anlatayım, o benim özelim. Bir iş yapıyorum diye her şeyimi anlatacağım diye bir şey var mı? Anlattığım kadarını zaten sayfamda anlatıyorum” şeklinde cevap verdi.

HEDEFİ EKRANLARA DÖNMEK…

Merve Boluğur, yeni sezonda ekranlarda olmak istediğini de belirtti. “Var bir şeyler okuyorum” diyen oyuncu, “Tam kesin olacak diyemem ama ekranlarda olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap