SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gizem Karaca'nın büyük ayakları güzel isme dert oldu! Görenler hayret etti

Gizem Karaca'nın büyük ayakları güzel isme dert oldu! Görenler hayret etti

08 Mayıs 2021 Cumartesi - 15:43




Güzelliği ve genel kültürü ile dikkat çeken Gizem Karaca, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafından hiç mutlu olmadı.





Gizem Karaca, magazin gündemine ilk kez bundan 10 yıl önce girdiği Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasıyla girdi. Zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına girip yarışmada 2. olan Gizem Karaca, o günden sonra şöhreti buldu. 

Adını Ferha Koydum dizisinin devamı niteliğindeki Emir'in Yolu dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Karaca, Eve Düşen Yıldırım, İçimdeki Fırtına, Benim Hala Umudum Var ve Kara Sevda gibi yapımlarda rol aldı.

GİZEM KARACA

İngilizce ve Fransızca bilen Karaca, 16 Eylül 2017 tarihinde işletmeci Kemal Ekmekçi ile evlendi. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Karaca, bir dönem oyunculara yönelik yapılan uyuşturucu operasyonları yüzünden zor bir dönem geçirse de toparlanmasını bildi.

BÜYÜK AYAKLARINDAN DERT YANDI


Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasında ikinci olduktan sonra oyunculuğa adım adan Gizem Karaca, son çektirdiği fotoğraflarda ayaklarının büyük olması yüzünden dert yandı.

İşte detaylar...

'Baraj' dizisinde Bahar Özsoy karakterini canlandıran Gizem Karaca, abiye elbisesiyle çektirdiği fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Oyuncu, karelerde ayağının büyük olmasından dert yandı. Binlerce beğeni alan pozlara Karaca, "Ayağımın 48 numara çıkması dışında bence güzel fotoğraf" diye yazdı.

gizem karaca

2017 yılında iş insanı Kemal Ekmekçi'yle evlenen oyuncu İzmir'e yerleşmişti. Karaca, projesi olduğu dönem dışında İstanbul'da kalmıyor.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap