SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gigi Hadid yeni yaşını böyle kutladı

Gigi Hadid yeni yaşını böyle kutladı

27 Nisan 2020 Pazartesi - 14:34




Victoria’s Secret’ın ünlü modellerinden Gigi Hadid 25 yaşına bastı. Corona virüs nedeniyle evden çıkmayan Hadid, doğum gününü; kardeşi Bella Hadid ve sevgilisi Zayn Malik’le birlikte kutladı.





Covid-19 salgını nedeniyle günlerini evde geçiren ABD'li model Gigi Hadid, izolasyon kurallarına uyarak tedbiri elden bırakmıyor.

23 Nisan'da yirmi beş yaşına giren Hadid, doğum gününü kendisi gibi model olan kız kardeşi Bella Hadid ve sevgilisi Zayn Malik ile kutladı.

Ünlü model, beraber çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Gigi, paylaşımlarına şu notu düştü

"Benim için bugünü özel hale getiren, tüm dünyadan sevgilerini hissettiğim karantina ailemle en güzel 25’inci yaş günü kutlaması."

"Bu zamanlar gelecekte beraberlik için bizi daha da minnettar hale getirecek. Herkese doğum günü mesajları için teşekkürler. 25'inci yaş günümü asla unutmayacağım."

Öte yandan Hadid'in doğum günü fotoğraflarındaki sürpriz ise eski One Direction grubu üyesi Zayn Malik oldu. Bir dönem ilişkilerini noktalayan ikili, sonrasında yeniden barışmıştı.


Ünlü model, doğum gününde Malik'e sarıldığı pozunu da takipçilerinin beğenisine sundu.

​​​​​Çift, yeniden barıştıktan sonra birbirleriyle çok fazla fotoğraf yayınlamasza bile Gigi Hadid, geçtiğimiz ay, sevgilisi ile çekildiği eski bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunmuştu.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap