SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gerekirse açık yerlerimi kostümlerle kapatırım

Gerekirse açık yerlerimi kostümlerle kapatırım

20 Aralık 2021 Pazartesi - 11:12




İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programındaki dans performansıyla bir dönem adından sıkça söz ettiren oryantal Didem Kınalı, tek hayalinin televizyona dönmek olduğunu, beş kuruş almadan yeniden TV'de olmayı çok istediğini söyledi.





Didem Kınalı, Maslak Yeni Gazino’da sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Bir dönem ekonomik olarak zorluklar yaşayan ünlü oryantal, röportaja "Şok şok şok ben evleniyorum" sözleriyle başladı.

KÖPEK BAĞLASAN DURMAZ

"KÖPEK BAĞLASAN DURMAZ"

Didem Kınalı, "Şükürler olsun evimi buldum. Kaporamızı verdik. Allah isteyen herkese nasip etsin. Evi şu an görseniz tiksinirsiniz. Mütevazi bir ev ve içi harap durumda. Köpek bağlasan durmaz" dedi.​​​​​​

Oryantal Didem Kınalı: Gerekirse açık yerlerimi kostümlerle kapatırım


Kınalı, "Evin rayiç değeri belki 300 bin TL bile değil ama Cihangir'in acayip bir semt olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Fırsatçılar bir milyon TL'den kapı açıyorlar. O fiyata bulursanız öpün başınıza koyun. 1+1 evlerin kirası 16 bin TL" şeklinde konuştu.

Oryantal Didem Kınalı: Gerekirse açık yerlerimi kostümlerle kapatırım

Oryantal Didem, "Bir yıldır araştırıyorum ancak bütçeme uygun bir ev bulabildim. Son kuruşuma kadar ev için verdiğimden evin içerisini yaptıramadım" ifadelerini kullandı.​​​​​​​

Oryantal Didem Kınalı: Gerekirse açık yerlerimi kostümlerle kapatırım

Didem Kınalı, "Çalışarak alnımın terini akıtarak evimi tamamlamayı düşünüyorum. Allah herkesi kiracılıktan kurtarsın" açıklamasını yaptı.​​​​​​​


BEŞ KURUŞ ALMADAN TVYE ÇIKARIM

"BEŞ KURUŞ ALMADAN TV'YE ÇIKARIM"

31 Aralık akşamında Kıbrıs'ta üç farklı sahnede olacağını dile getiren 35 yaşındaki ünlü isim, tek hayalinin televizyona dönmek olduğunu söyledi.

Didem Kınalı, "Televizyonu çok özledim. Gerekirse beş kuruş almadan yeniden televizyonda olmayı çok istiyorum. Gerekirse tüm açık yerlerimi kostümlerle kapatırım. Kapalı kıyafetlerle de olsa çıkıp sanatımı icra etmek istiyorum" dedi.​​​​​​​

BORÇ KORKUMDAN DUDAKLARIM UÇUKLADI


'BORÇ KORKUMDAN DUDAKLARIM UÇUKLADI"

Didem, dudağındaki uçuğu soran muhabirlere, "Borçtan çok korkarım. Sıkıntılı bir kaç gün geçirdim ev alma sürecinde. Çok stres yaptım. Fiyat bana göre çok uçuk olunca sanırım dışa vurumu böyle oldu" yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap