SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gerdek gecesinin sabahında kendini astı

Gerdek gecesinin sabahında kendini astı

30 Mart 2015 Pazartesi - 13:25




Manisa'nın Selendi İlçesi'nde dün yapılan sokak düğünüyle evlenen 27 yaşındaki Eşe T., gerdek gecesinin sabahında evde kendini iple asarak intihar ett





İstanbul'da öğretmen olan 29 yaşındaki Sait T., 3 yıldır nişanlı olduğu Eşe T. ile dün Yıldız Mahallesi'nde davullu- zurnalı sokak düğüyle hayatını birleştirdi. Çift düğünün ardından Yenicami Mahallesi'ndeki evlerine geçti.

GERDEK GECESİNİN SABAHI OTOMOBİLİNİ ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTI

Gerdek gecesinin sabahında damat Sait T., gece düğünün yapıldığı yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Yıldız Mahallesi'nde bıraktığı otomobilini almak için evden çıktı. Otomobilini alıp eve dönen Sait T., iddiaya göre ısrarla zili çalmasına rağmen eşinin kapıyı açmaması ve içerden de ses gelmemesi üzerine şüphelenip 155'i aradı.

ÇİLİNGİR YARDIMIYLA EVE GİRDİLER

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, yeni gelin Eşe T.'yi yatak odasında boğazında iple yerde ölü olarak buldu.


KAPININ ARKASINA EŞYA YIĞMIŞ

T.'nin kendini tavana asarak intihar ettiği ipin, kopması sonucu yere düştüğü belirtildi. T.'nin intihar etmeden önce odasının kapısı arkasına yığdığı eşyalar nedeniyle polis ekiplerinin de güçlükle içeri girebildikleri kaydedildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Akşam davullu-zurnalı gelin ettikleri genç kadının ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

NEDENİ ARAŞTIRILIYOR


Genç kadının cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Gelin T.'nin intihar nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatan polisin damat Sait T.'nin ifadesine başvuracağı bildirildi.

Öte yandan İstanbul'da öğretmen olan damat T.'nin, evlenmelerinin ardından eşine bir işyeri açıp, eş durumundan Selendi'ye tayinini istemeyi planladığı da öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap