SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Geçmişi geçmiş değil..'

'Geçmişi geçmiş değil..'

21 Mart 2021 Pazar - 11:38




Demet Akalın ve Aleyna Tilki arasında geçen “Dünya starı” polemiğine ünlü pop şarkıcısı Tuğba Ekinci de dahil oldu. Geçtiğimiz gün menajeriyle birlikte görüntülenen Ekinci, Aleyna Tilki’ye sahip çıkarak Demet Akalın’a ağır sözlerle yüklendi.





Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki akşam menajeriyle birlikte görüntülendi. Magazin gündemine son dönemde damga vuran Demet Akalın ve Aleyna Tilki arasında geçen “Dünya starı” polemiğine dahil olan Ekinci, Demet Akalın’a verdi veriştirdi.

Sözlerine başlamadan önce magazin muhabirlerine menajerini tanıtan Ekinci, “Böyle yakışıklı bir menajer gördünüz mü? Korona sürecinde Fırat beyin sayesinde çok işler yaptık. Herkes ne kadar ‘İş yapamadık’ diye ağlasa da biz çok iş yaptık. 1,5 yıldır çalışıyorum ve çok iyi bir manejerdir” kendisi dedi.

“Ben sinirliyim. Ne olduğunu biliyorsunuzdur” herhalde diyerek sözlerine başlayan Ekinci, Aleyna Tilki hakkında “Dünya starı olacağım dedi. Çocuk dizisinde oynuyor” diyor Demet Akalın’a yüklendi.

ALEYNA DA BENİM GİBİ TEK BİR ŞARKIYLA GÜNDEME OTURDU..”

Ekinci, “Aleyna benim öz yeğenimden birkaç yaş büyük. Bizler çocuklarımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için her şeyi yapan anneler ve teyzeleriz bu ülkede. O çocukcağız kendi başına bir şey yapıyor. Benim gibi tek bir şarkıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Daha sonraki şarkıları da çok sevildi. Fakat bir Demet Akalın’ın geçmişine baktığınız zaman böyle bir şey söz konusu değil. Tek bir şarkı ya da tek bir performans ile Türkiye’nin gündemine oturmuş bir isim değil” dedi.

“İBRAHİM İSMİNDE KULLANMADIĞI İNSAN YOK..”

Demet Akalın’ın özel hayatıyla ilgili göndermeler yapan Ekinci, “İbrahim isminde kullanmadığı insan yok. İbrahim Tatlıses’in zamanında yardımcılığını yapmış. Sevgililerini devamlı magazine katmış. Şarkılarını sürekli ayrıldığı erkeklere hitap etmiş bir insan. Bence yalan/yanlış. Hiçbirinde o kadar duygusal olduğuna inanmıyorum. Demet Akalın böyle bir solistimiz” şeklinde konuştu.


DEMET, YARDIRMA HAYATIM!”

“Demet Akalın’ın şarkıları radyoda çaldıysa yakın ilişkileri sayesinde çaldı. Patlamış 1 ya da 2 şarkısı var” diyen Tuğba Ekinci, sözlerine şöyle devam etti:

“Demet kusura bakma yani çok havalara uçuyorsun bir de böyle çok yardırıyorsun. Birkaç kere daha söyledim. Yardırma hayatım! Hele böyle küçücük bir çocukla yarışmak… Kötü kalpli olduğunu düşünüyorum. Kerimcan’a da aynısını yaptı.”

"ALEYNA EN AKLI BAŞINDA KADIN.."

Türkiye’de son 3-4 senedir genç kuşağın takip ettiği ünlü bir ismin olmadığını vurgulayan Ekinci, “Demek istediğim, Türkiye’de şöyle bir şey var; birisine bir şey söylendiği zaman hemen onun üzerine gidiliyor. Ben buna karşıyım. Ne Aleyna’dan ne Kerimcan’dan son 3-4 senedir gençlerin Z kuşağının iyi kötü takip ettiği bir fenomen, bir şarkıcı bir assolist yok… Aleyna bana göre hem ses kalitesi olarak hem de yaradılış olarak hem de yaşına göre cümleleri kullanış şekli bugüne kadar gelmiş geçmiş bizler de dahil en aklı başında kadın” dedi.

“YAKINDAN ÖYLE CİLLOP GÖZÜKMÜYOR..”


Demet Akalın’ın Aleyna Tilki’ye “25 yıl sonra böyle cillop gibi ol ben seni alkışlayacağım” sözlerine üzerine de konuşan Ekinci, “Demet cillobum falan demiş ama valla kameralar öyle yakına geldiği zaman öyle görünmüyor Demetcim. Uzaktan fena değil, makyaj falan. Demet Akalın bence kendisine çok iyi bakmış bir kadın değil. Bir boy var sadece o boyu zaten şişmanlatmanın bir anlamı yok. Yurt dışındaki kadınlara baksaydı kirpikleri o kadar uzun takmazdı” ifadelerini kullandı.

“O PROGRAMI EVDE KALMIŞ KIZLAR İZLİYOR..”

Tuğba Ekinci, sabah programıyla övünen Demet Akalın’ı eleştirirken Hande Yener örneği verdi. Ekinci, “Hande Yener’e falan yaptıramazsınız o sabah programını. Ben de yapmam… İşiyle kendisini övüyor ya böyle, bence o program evde kalmış kızların izlediği program. O programı sadece ben değil kimse yapmaz. Rakibi için Hande falan diyorlar ya Hande’nin bile yanından geçemez. Hande’ye de yani halı serseler yapmaz. Ben kafasını biliyorum Hande’nin” diye konuştu.

“ALEYNA TİLKİ BAŞROLDÜR..”

Tuğba Ekinci, “Demedi demeyin, Aleyna Tilki seneye Yetenek Sizsiniz’de de oturabilir, daha üstünde bir programda yapılırsa orada da bana göre başroldür” sözleriyle Aleyna Tilki’nin Demet Akalın’dan daha başarılı olduğunu ifade etti.

“BİZ ASLA O YOLU SEÇMEDİK..”

Demet Akalın’ın patlayan yalnızca 1 şarkısı olduğunu ifade eden Ekinci, ”Sevgilimi koluma takarım Bebek’te 3-5 tur atarım. Başka var mı? 30 tane şarkısı var diyorlar. Öyle bir şey yok… Radyolarla çok güzel ticari ilişkiler içindeydi ve tamamen radyoların şişirmesiyle oldu. Biz hepsini biliyoruz… Ama asla o yolu seçmedik. O yolu seçseydik onu dörde katlardık. Biz her zaman sevilen şarkılarımızı kitlemiz takip etsin istedik. O kitle sayesinde kendimize göre cemiyetimiz var. Hiç kimseye laf konuşturtmuyoruz.



“DEMET AKALIN İYİ BİR SES SANATÇISI DEĞİL..”

“1 şarkıyla Türkiye’nin gündemine oturmak bana göre en önemlisi. 80 tane film çevirip 25 sene sonra hava atmanın bir alemi yok. Bana göre Demet Akalın ismi, dünya kadar ticari ilişkilerle ayakta kalmış bir marka. Marka mı? Ne yazık ki marka… Türkiye’de böyle şeyler var. Bana göre Demet Akalın asla iyi bir ses sanatçısı değil.”

“DEMET AKALIN İSMİ BANA HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR..”

Demet Akalın’ın Ajda Pekkan’ı örnek vermesiyle ilgili de konuşan Ekinci, Ajda Pekkan’ın dünyada bir örnek olduğunu ifade ederek “O Allah vergisi bir durum. Sen Ajda falan olamazsın. Ajda olsaydın bugüne kadar giydiğin kıyafetler yakışırdı. Sen neyi yakıştırabildin. O kadar markalara para harcadın. Bana göre giydiği hiçbir şey yakışmıyor. Demet Akalın ismi bana hiçbir şey ifade etmiyor. Ona verilen paralara da ben şok oluyorum… Ama geldiği yere gene de helal olsun…

“YUH YANİ BU KADAR DA OLMAZ!”

Bu zamana kadar Demet Akalın hakkında hep sessiz kalmayı tercih ettiğini söyleyen Ekinci, “Aleyna Tilki konuşması yaptı diye bu kadar konuştum. Yemin ederim şoktayım. Küçücük bir kızla kendisini yarıştırması… Yuh yani bu kadar da olmaz. Çok ayıp!” şeklinde konuştu.


“DEMET İNSANLARI KULLANIYOR! BENİM SAMİMİYETİMİ HAK ETMİYOR!”

Tuğba Ekinci, muhabirlerin “Demet Akalın davet ederse programa çıkar mısınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Hayatta çıkmam. Demet insanlardan faydalanmaya gelmiş bir kadın. Asla benim samimiyetimi hak etmiyor! Menajerime sorun, o kadar yakın dostlarımla tanıştı. Bir kişi demiş mi Tuğba insanları kullanıyor diye. Ben hayatta insanları kullanmam. Kullanmak için arkadaş olmam. Seviyorsam bağrıma basarım.“

“DEMET GİBİ ONUN BUNUN YANINDA ÖĞRENMEDİ..”

Kamu oyununda Demet Akalın’a tepki göstermesi gerektiğini ifade eden Ekinci, “Halk da böyle insanların cevabını versin. Bizler 25 yaşında doğum yapmış olsaydık Aleyna kadar çocuğumuz olacaktı. Çocuğumuz yaşındaki kadına sallanılır mı ya? Çok ayıp! O çocuk ev bakıyor, ailesine bakıyor. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Demet gibi onun bunun yanında öğrenmedi kız. Bazı geç doğum yapanlar kendilerini genç kız sanıyor.

“DEMET AKALIN’IN GEÇMİŞİ GEÇMİŞ DEĞİL!”


“Demet Akalın dediğin kadın, genç kızlığından beri bu piyasada. Mankenlikten başladı” diyen Tuğba Ekinci, “Tırnaklarıyla gelmiş olabilir ama, kusura bakasın geçmişi geçmiş değil” sözleriyle konuşmasını noktaladı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap