SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gece yarısı gelini

Gece yarısı gelini

25 Ağustos 2012 Cumartesi - 16:20




Meltem Cumbul, Kuşadası’nda kendisinden 12 yaş küçük turizmci Alican Özbaş’la sürpriz bir törenle evlendi. Çift, imzayı gece yarısı attı





Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, önceki akşam 1,5 aydır beraber olduğu turizmci Alican Özbaş ileKuşadası Blue Sky Otel’de sürpriz bir törenle evlendi. Cumbul’un (42) hayatını birleştirdiği kendisinden 12 yaş küçük olan Özbaş (30), 4 yıl önce fotoğrafçı Merve Hasman’la yaptığı evlilikle adından söz ettirmişti. Nurettin Hasman’ın Güliz Onursal’la evliliğinden olan kızı Merve Hasman’la ilk evliliği sadece 4 ay süren Özbaş, şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşanmıştı. Çiftin evliliğiyle ilgili de akıllarda Hasman’ın facebook sayfasından paylaştığı eşinin ayaklarını yıkarken çekilen fotoğrafı kaldı. İmbat Otel’in sahibi olan Özbaş, Ajda Pekkan’ın 2000 yılında yine İmbat Otel’de imam nikahıyla evlendiğini açıkladığı iş adamı Erol Özbaş’ın oğlu, VIPTurizm’in ortağı Aydın Osman Erkan’ın da torunu... Baba nikahı veto etti Baba Özbaş’ın bu evliliğe onay vermediği için nikaha katılmadığı öne sürüldü. Özbaş’ın evlilik teklifinin 1,5 aydır beraber olduğu Cumbul’a da sürpriz olduğu ortaya çıktı. 2003 yılında yine sürpriz şekilde evlendiği mimar Çağlayan Tuğal ile 2 yıl sonra tek celcede boşanan Cumbul, sevgilisi Özbaş’tan gelen sürpriz evlenme teklifi karşısında çok şaşırdı. Çift evlilik kararlarını nikahtan bir gün önce akşam saatlerinde yakın arkadaşlarını arayarak bildirdi. Nikahında sade beyaz bir elbise giydiği öğrenilen Cumbul’un avukatının da hazır bulunduğu gizli nikahta şahitlikleri Fırat Tolgalı ve Halil Olcan Akdeniz yaptı. Saat 24.00’ü gösterdiğinde imzaları atan çift, beraberlikleriyle ilgili konuşmaktan kaçındı.  
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap