SON DAKİKA



Haber > Magazin > Galler Prensesi Kate evine döndü

Galler Prensesi Kate evine döndü

30 Ocak 2024 Salı - 09:43




Kensington Sarayı dün yaptığı açıklamada, Galler Prensesi Kate Middleton'ın karın ameliyatının ardından hastanedeki iki haftalık bir iyileşme sürecinin sona erdiği ve eve döndüğü belirtildi. İngiliz tahtının varisi Prens William'ın eşi 42 yaşındaki Kate'in, geçirdiği ameliyatın ardından "iyi bir ilerleme" kaydettiği belirtildi.





İngiliz tahtının varisi Prens William'ın eşi 42 yaşındaki Galler Prensesi Kate Middleton taburcu oldu.

Reuters'ta yer alan habere göre, Kensington Sarayı tarafından dün yapılan açıklamada, Londra Kliniğinde belirsiz ancak kanserli olmayan bir durum nedeniyle geçirdiği karın ameliyatın ardından Kate'in 'iyi bir ilerleme' kaydettiği belirtildi.

İngiliz Kraliyet Ailesi genellikle tüm tıbbi konuları özel bir konu olarak gördüğünden, Kate'in hastalığı veya ameliyatı hakkında çok az ayrıntı verildi.

Kate'in, kayınpederi King Charles da aynı hastanede tedavi gördü. Charles, prostat büyümesine yönelik planlanan tedavinin ardından eşi Kraliçe Camilla'nın düzenli ziyaretleriyle üç geceyi orada geçirdi.

Kensington Sarayı, Kate'in artık Londra'nın batısındaki Windsor arazisindeki evine döndüğünü söyledi. Ofisi, "İyi bir ilerleme kaydediyor. Prens ve prenses, Londra Kliniği'ndeki tüm ekibe, özellikle de işine kendini adamış hemşire personeline sağladıkları bakım için çok teşekkür etmek istiyor" dedi.

Kate'in 31 Mart'taki Paskalya sonrasına kadar kamu görevlerine dönmesi beklenmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap