SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fıtık mıtık dinlemedi!

Fıtık mıtık dinlemedi!

19 Haziran 2014 Perşembe - 09:06




Kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen konserde sahne alan Serdar Ortaç, geçirdiği ameliyat dolayısıyla konserin büyük bir bölümünü destek alarak ya da





KİMSED tarafından kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen konserlerin ikinci gününde Serdar Ortaç sahne aldı. İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda muhteşem performansı ile göz dolduran Serdar Ortaç, hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Konser alanını dolduran kalabalık hem Ortaç’ın şarkıları ile coştu, hem de kimsesiz çocuklara destek vermenin mutluluğunu yaşadı. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç ''Bu konserler evliliğimiz öncesinde planladığımız konserler olduğu için vazgeçip balayına çıkmak istemedik. Önemli bir sosyal sorumluluk projesi diye düşünüyorum. Normal şartlarda fıtık ameliyatı oldum ve yürümekte dahi güçlük çekiyorum. Ama işin içinde çocuklar var. Bu iş trafik ışıklarında camınıza uzanan çocuklara 10 TL 20 TL vermekle olsaydı emin olun ben bu problemi tek başıma çözerdim. Bu çözüm değil. İnşallah KİMSED bu soruna bu tip organizasyonlarla çözüm bulacak ve bizlerde her zaman yanlarında olacağız'' ifadelerini kullandı. Ortaç eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuarla izleyenleri coştururken, geçirdiği fıtık ameliyatı dolayısıyla konseri çömelerek sürdürdü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap