SON DAKİKA


Foto Galeri > Fotoşop sağ olsun!

Fotoşop sağ olsun!

02 Mayıs 2020 Cumartesi - 11:32

Geçen hafta eşofmanı ve makyajsız haliyle sokakta görüntülenen Kylie Jenner'ın sosyal medyada kullandığı "küçük hilesi" bir kez daha gözler önüne serildi.

1 / 7 Fotoşop sağ olsun!

Geçen hafta eşofmanı ve makyajsız haliyle sokakta görüntülenen Kylie Jenner'ın sosyal medyada kullandığı "küçük hilesi" bir kez daha gözler önüne serildi.

2 / 7 Fotoşop sağ olsun!

Son zamanlarda Kardashian- Jenner ailesinin en çok göz önünde olan üyesi haline gelen 22 yaşındaki Kylie Jenner'ın akıllı telefonların ve sosyal paylaşım sitelerinin bütün olanaklarından sonuna kadar yararlandığı ortaya çıktı.

3 / 7 Fotoşop sağ olsun!

Kısa bir süre önce 36.5 milyon dolara satın aldığı lüks evinde çekilen pozunu Instagram'da paylaşan Jenner'ın sıkı takipçileri onun geçen haftaki pozlarına bakarak aradaki farkı yakaladı.

4 / 7 Fotoşop sağ olsun!

Fazla kilolarından kurtulan ve sürekli estetik ya da kozmetik müdahalelerle görüntüsünü kusursuz hale getiren Jenner'ın Instagram'daki görüntüsü ile gerçek hayattaki görüntüsü arasındaki çarpıcı fark bir kez daha gözler önüne serildi.

5 / 7 Fotoşop sağ olsun!

Jenner'ın lüks evinin bahçesinde çekilen pozunu fotoşop uygulamasından geçirdiğini, sosyal paylaşım sitesinin filtrelerinden yararlandığını da dikkatli takipçileri gözden kaçırmadı.

6 / 7 Fotoşop sağ olsun!

Kylie Jenner'ın hayranları ise bu durumun son derece normal olduğunu, herkesin bu tür uygulamalardan yararlandığını savundu.

7 / 7 Fotoşop sağ olsun!

Kylie Jenner'ın Instagram'da 172 milyon takipçisi bulunuyor. Kendine ait bir kozmetik firması sayesinde dünyanın 30 yaş altı en zengin kadını unvanını ele geçiren Jenner, sosyal medyadaki ürün tanıtımlarıyla da milyonlarca dolar kazanıyor.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap