SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fotoğrafçıları görünce ceketini kafasına geçirdi

Fotoğrafçıları görünce ceketini kafasına geçirdi

09 Ekim 2023 Pazartesi - 12:33




Kardashian/Jenner ailesinin mahremiyetine en çok önem veren üyesi Kendall Jenner, şubat ayından beri aşk yaşadığı rapçi Bad Bunny ile Miami'de görüntülendi. Daha önce birçok kez birlikte objektiflere takılan ikiliden Jenner, kameraları görünce ceketini kafasına geçirdi.





Çocukluk yıllarından itibaren ailesiyle birlikte boy gösterdiği 'Keeping Up with the Kardashians' reality şovu ile şöhrete kavuşan Kendall Jenner, 14 yaşında moda dünyasına adım atmıştı. Kardashian-Jenner ailesinin 27 yaşındaki üyesi, kısa sürede podyumların aranılan isimlerinden olmayı başarmış ve 'En çok kazanan modeller' listesinde yer almıştı.

Genellikle özel hayatını paparazzilerden uzak tutmaya özen gösteren ABD'li modelin, birkaç kez ayrılıp barıştığı Devin Booker ile ilişkisini bitirdikten sonra gerçek adı Benito Antonio Martinez Ocasio olan Porto Rikolu Bad Bunny ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap