SON DAKİKA



Haber > Magazin > Feyza Civelek: Keşfedebileceğim her şeyi yaşamak istiyorum

Feyza Civelek: Keşfedebileceğim her şeyi yaşamak istiyorum

15 Nisan 2021 Perşembe - 12:58




Güzel oyuncu Feyza Civelek, adını duyurduğu birçok dizinin ardından şu sıralar verdiği kilolar neticesinde sahip olduğu güzellikle gündemde. 20 kilo zayıflayan Civelek geçirdiği süreçten kariyerine, aşk hayatından kendisi ile ilgili bilinmeyenlere dair konuştu.





EVO Angels'in bu ayki konuğu olan Feyza Civelek açıklamalarıya çok konuşulacak. Güzel oyuncu dergiye verdiği cevaplarla hayatına dair pek çok noktaya değindi. Civelek'in röportajı sizlerle...

Feyza Civelek kimdir? Kendinden bahseder misin...

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde okuyorum. Maalesef çalıştığım ve sektörü, işin sahasında öğrenmenin bana katacaklarının önemini de yadsıyamadığım için üniversite mezuniyetim uzadı ancak en kısa zamanda okulumu bitirmek hedeflerim arasında. Oyuncu olmak küçük yaştan beri idealimdi. Bu yüzden Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümüne girdim. Aynı zamanda yurt dışında oyunculukla ilgili çeşitli eğitimler aldım. New York Film Academy Boston ve New York Okulları’nda uzun süre oyunculuk dersleri alarak kendimi geliştirmek için elimden geleni yaptım.

Çocukluktan bu yana oyunculukla uğraşıyorsun. Nereden geliyor bu sevda?

Hayatta yapmak istediğim tek iş oyunculuktu, damarlarımda bu mesleğin sevdasıyla doğdum diyebilirim. Çocukken de hedefim buydu ve seneler ilerlemesine rağmen mesleğime olan sevgim hiç eksilmedi. Oyunculuk, bitmeyen bir serüven ve ben bu yolda hiç durmadan ilerlemek, keşfedebileceğim her şeyi yaşamak istiyorum.

Acemi Cadı, Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı ve Sol Yanım adlı dizilerde yer aldınız. Sizden bir senaryo yazmanızı isteseydik bunun adı ve konusu ne olurdu?


Sıra dışı insanların, sıradan hayatlarındaki zorlukları anlatmak isterdim. İsmi de ‘Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildir’

Bildiğimiz üzere büyük bir azimle 2,5 ayda 78 kilodan 57 kiloya düştünüz. Nasıl bir serüvendi bu. Kısaca anlatır mısınız? Neler yaptınız?

Beslenme uzmanıyla çalıştım. Sporu hayatımın bir parçası haline getirdim ve en önemlisi bu işin önce beyinde halledilmesi gerektiğine inandım. İrademi güçlendirip hedefime kilitlendim ve tüm bunların sonucunda istediğim kiloya indim, şu an ise ideal kilomu koruma sürecindeyim.

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde kendinizi nerede görmek istiyorsunuz?

Canlandırdığı her karaktere kendi ruhundan bir şeyler katan, rolünün hakkını veren bir oyuncu olarak anılmak ve izleyicilerde yer aldığım kaliteli yapımların yanı sıra performansımla da iz bırakmak istiyorum.

Elinizde sihirli bir değnek olsa bu dünyada en çok neyi değiştirmek istersiniz?


Bütün insanlara hayvan ve doğa sevgisi aşılamak isterim. Çünkü biliyorum ki insanı sevmek, diğer canlıları sevmekten geçer. Şiddetin, açlığın, adaletsizliğin olmadığı bir dünya ve gülümseyen insanlar benim en güzel hayalim olurdu.

Gelelim özel hayata… Bizlere bir gününüzün nasıl geçtiğini anlatır mısınız?

Dizim olduğu dönemlerde tüm programımı çekimlerime göre ayarlarım. Projelere ara verdiğim zamanlarda ise tiyatroya gider, arkadaşlarıma zaman ayırır ve spor yaparım. Yeni çıkan filmleri, dizileri takip eder, oradaki oyunculukları analiz ederim. Pandemi döneminde en mutsuz olduğum konulardan biri de tiyatroya gidememek oldu. Oyunculuğun arenası olarak tabir edilen tiyatro sahneleri benim için manevi olarak çok değerli.

Motive olmak için en çok kendinize ne söylersiniz?

“Feyza sen kafana koyduğunu yapan bir kızsın, sadece başaracağına inan. İçindeki güç seni yönlendirecektir” derim ve gerçekten de pozitif etkisini görürüm.

Alışveriş ile aranız nasıl? En çok ne alırsınız?


Hangi kadın alışveriş yapmayı sevmez ki? Ben de doğal olarak bayılırım. En çok kıyafet, aksesuar, güneş gözlüğü, ayakkabı yani kendime neyi yakıştırıyorsam onu alırım. Son trendleri takip ederim ve her şeyden haberim vardır ama modanın kölesi olmak yerine kendi özgün tarzını yaratmayı seçenlerdenim.

Hiç kıskançlık yapıp da haksız çıktığınız oldu mu?

Çok iddialı bir cevap olacak ama hayır, olmadı. Kıskanmışsam mutlaka haklı bir sebebim vardır. Mantıklı bir dayanağım olmadan karşımdakiyle kıskançlık tartışması yapacak kadar toy bir kadın değilim.

Eskiden yaşanan dillere destan aşklar sizce günümüzde neden yaşanmıyor?

Teknolojinin gelişmesi insanları mekanikleştirdi. Bu da duyguların önünde görünmeyen bir duvar oluşturdu. Gerçek hislerin yerini sanal dünyadaki beğeniler aldı.

Feyza Civelek karşı cinste en çok neye dikkat eder?


Yaşamdan keyif alacak bir gustoya sahip, özgüvenli, kaliteli, çevreye duyarlı ve çalışkan insanlar beni etkiler.

Çok güzel bir cildiniz var. Özellikle uyguladığınız bir kür var mı?

Teşekkür ederim. Çok fazla ürün kullanmamaya ve gece makyajla asla yatmamaya özen gösteririm. Son 2 yıldır temizleme ve nemlendirme olarak Kiehl’s ürünlerini çok beğendiğimi ve tavsiye ettiğimi söyleyebilirim.

Ne tip insanlar sizde tehdit oluşturur?

Kötü kalpli olduğunu hissettiğim ya da kaba bir hareketini gördüğüm insanlardan uzak durmaya çalışırım. Altıncı hissi kuvvetlidir ve karşımdakileri güzel analiz ederim.


Oyunculuğu seçmeseydiniz ne olurdum diyenlerdensiniz?

Oyuncu olmasaydım veteriner olurdum. Çünkü hayvanları ve onların insanlarla paylaştıkları karşılıksız sevgiyi bir mutluluk kaynağı olarak görüyorum. Onlara yardım etmeyi, şifa olmayı çok isterdim.

Sanatçıdan sanatçıya dost olmaz sözüne katılıyor musunuz?

Hayır, katılmıyorum. Sanatçılar da birer insan. Onların içinde de dost olunacaklar ya da olunmayacaklar vardır. Bizler duygularıyla yaşayan insanlarız, o yüzden pek çok konuya da daha hassas bakarak birbirimize çıkış yolları gösterebiliyoruz. Yani gayet sağlam dostluklar kurabiliriz.

Buradan tüm sevenlerinize iletmek istediklerinizi öğrenelim?

Herkesin hayaline kavuşması için önce buna inanmaları gerektiğini söylemek isterim. Çünkü inanmak, başarmanın yarısıdır. Öldürmeyen acının, güçlendirdiğini unutmadan zorluklara göğüs gerelim. Ve hayatta yaşadığımız iyi- kötü ne varsa onların ‘gerçek biz’leri yarattığını unutmayalım.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap