SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fatsa'ya Rus gelin

Fatsa'ya Rus gelin

03 Ağustos 2015 Pazartesi - 10:53




Ordulu Yusuf Keskin, Kazakistan’da 2 yıl önce tanıştığı Rus Nadya Galdus ile Fatsa ilçesinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi.





Fatsa'ya Rus gelin geldi... Çalışmak amacıyla Kazakistan’a gittiğini ve aynı şirkette çalıştıklarını Rus uyruklu Nadya Galdus ile tanıştıklarını belirten Yusuf Keskin, “Nadya ile 2 yıl önce karşılaştık ve o zaman yabancı dili çok iyi bilmiyordum. İlk karşılaşmanın ardından ikinci defa yine aynı şekilde karşılaştık. Sonrasında sevdik birbirimizi ve evlenmeye karar verdik. Bundan sonra ekmek nerede olursa bizim için orada yaşayacağız. Çok mutluyum” dedi.

Damat Yusuf Keskin’i ilk bakışta çok beğendiğini ve bu yüzden evlenme kararı aldıklarını belirten rus gelin Nadya Galdus, “Türkiye’de yaşama kararı aldık. Türk yemekleri çok güzel ve en çok lahmacun ve pideyi çok seviyorum. Ayrıca içecek olarak da çay çok güzel. Türk yemeği yapmayı bilmiyorum ama yakın zamanda kayınvalidemden öğreneceğim. Türk düğününü televizyonda izlemiştim. Şu an benim düğünüm oldu. Çok heyecanlandım” diye konuştu.

Düğünde Rus gelin Nadya Galdus misket ve Türk oyun havalarını oynayarak doyasıya eğlendi. Düğün hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap