SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fatsa'da felsefe ve edebiyat coşkusu

Fatsa'da felsefe ve edebiyat coşkusu

26 Mart 2015 Perşembe - 10:46




Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Felsefe ve Edebiyat Günleri “Aynı Göğün Uzak Yıldızları” programınde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Gör





Fatsa felsefe ve edebiyat heyecanı yaşadı... Gerçekleştirilen programlarda adeta şölen havası yaşandı...

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen Felsefe ve Edebiyat Günleri programına Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, daire amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu'nun ardından konuşan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Edebiyatçı-Yazar Sıddık Akbayır, “Yakın dönem Türkiye’sini iyi bilmek gerekiyor. Efsaneler her zaman yalnızdır. Bu ülkede ciddi anlamda bir açılım olacaksa bu açılım Nazım Hikmet ve Necip Fazıl’la doğru anlaşılması orantılıdır. Ön yargılardan kurtulup Türkiye’nin birliği geleceği için bu iki şairin doğru tanımak doğru bir hareket olacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap