SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fatma Girik'in zor anları

Fatma Girik'in zor anları

06 Ekim 2013 Pazar - 13:36




Antalya'da bu yıl 50'ncisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Fatma Girik'in sahnede acı dolu yüz ifadesine sahne oldu.





Antalya'da bu yıl 50'ncisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Fatma Girik'in sahnede acı dolu yüz ifadesine sahne oldu. 1964 yılında düzenlenen ilk Altın Portakal Film Festivali'nde ödül alan film ve sanatçılar ile yarışmaya giren filmlerde görev alan 22 sanatçıya ödüllerin verildiği gecede 1965 yılında " Keşanlı Ali Destanı" filmiyle "en iyi kadın oyuncu" ödülünü alan Fatma Girik'te 38'inci Altın Portakal Film Festivali'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" alan Ediz Hun ile birlikte 50'nci yıl özel ödülü aldı. Ödülün verilmesi öncesinde sahnede sinema geçmişlerinden bahseden Fatma Girik ve Ediz Hun, anlattıkları hatıralarla da salonda bulunan davetlilere keyifli dakikalar yaşattılar. Bir ara Fatma Girik'in elini tutarak konuşmaya başlayan Ediz Hun, Girik'in elini farkında olmadan fazla sıkınca, 70 yaşındaki oyuncunun canı acıdı. Acısı yüzüne yansıyan Fatma Girik, acıyla elini çekerken, önce durumun farkına varmayan Ediz Hun bir an yaşadığı şaşkınlığın ardından Fatma Girik'in elini bıraktı. Ardından Fatma Girik'in elini kontrol eden Ediz Hun, az önce sıkarak acıttığı elini öperek Girik'ten özür diledi. Ödülünü Ediz Hun ile birlikte Şevval Sam'ın elinden alan Fatma Girik, rahatsızlığı sebebiyle ödülünü almaya gelemeyen Yönetmen Memduh Ün'ün ödülünü de aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap