SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fahriye Evcen'den Karan itirafı: Ritmimi tepetaklak etti

Fahriye Evcen'den Karan itirafı: Ritmimi tepetaklak etti

09 Nisan 2021 Cuma - 13:03




Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, yüzü olduğu markanın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.





Yüzü olduğu markanın toplantısında konuşan Fahriye Evcen, 2019 yılında dünyaya gelen oğlu Karan’ın doğumuyla birlikte hayatındaki değişimleri sıraladı.

Oyuncu, “Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama her zaman, zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Üniversitedir, iş hayatıdır, zamanı çok işi yönetiyorum diye kendimle gurur duyarken hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm" dedi.

"Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda" diyen Evcen sözlerine şöyle devam etti; "Uzun bir süre kimseden destek almadım. Kendim ilgilendim. Burak’ın da katkısı oldu. Dolayısıyla zaman yönetimi konusuyla alakalı hayatımda ciddi bir değişiklik oldu" diye konuştu.

"ANNE OLDUKTAN SONRA HASSASLAŞTIM"

Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi şu sözlerle anlattı; "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. Kendim bireysel bir şeyler yapmayı istedim. Kadının ihtiyaçları doğrultusunda bunları anladım. ‘Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?’ konusunu çok derinden hissetmeye başladım."

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fahriye Evcen, iki yaşındaki oğlu Karan ile eğlenceli zamanlar geçirmeye çalıştığını ifade etti.


Evcen, “Benim ana temam oğlum ile her zaman eğlenerek vakit geçirmek. Çocuğun sevilmeye ve oynamaya ihtiyacı var. Onunla kaliteli zaman geçirip bolca oyun oynamaya çalışıyorum. Birebir ilgilenmeye özen gösteriyorum" dedi.

Burak Özçivit’in çok iyi bir baba olduğunu söyleyen Evcen, “Yardım anlamında çok şanslıyım. Bebeğin sorumluluğu büyük ölçüde anneye ait ama zorlu zamanlar olabiliyor. Kahve içmeye zamanın var dediğim zamanlar olabiliyor. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum" sözlerine yer verdi.

İki yıldır ekranlardan uzak kalan Fahriye Evcen, dönüş için sinyal verdi. İlgilendiği projeler olduğunu belirten güzel oyuncu, “Yavaş yavaş projelere bakmaya başladım. Başlatacağım güzel işler var. Gelen projelere o platform veya bu platform diye bakmıyorum. İkisi de benim için çok değerli ama şunu es geçmemek lazım dijitalin de önemli bir yeri var” diye konuştu.

(Milliyet)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap