SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fahriye Evcen sosyal medyayı sallayan o görüntüler hakkında konuştu

Fahriye Evcen sosyal medyayı sallayan o görüntüler hakkında konuştu

11 Mart 2021 Perşembe - 12:28




Güzel oyuncu Fahriye Evcen, minik oğlu Karan'ın boya yaparken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Evcen, oğlunun sosyal medyayı sallayan o görüntüleri içinse "İnşallah ressam olur" açıklaması yaptı.





Kuruluş Osman dizisinde oynayan oyuncu eşi Burak Özçivit'le mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

fahriye evcen

Küçük oğlu Karan'ın resim yaparken çekilen karelerini hesabından paylaşan Fahriye Evcen, "Küçük ressamım iş başında.." mesajıyla oğlunun yeteneklerini gözler önüne serdi.

Bir arkadaşının doğum günü eğlencesinden çıkışta magazinburada.net kameraları tarafından görüntülenen Fahriye Evcen, sosyal medyayı sallayan o görüntüler için, "O görüntüleri sevenlerimiz için hazırlıyoruz. Beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim" dedi.

fahriye evcen


"İNŞALLAH RESSAM OLUR"

Fahriye Evcen, Karan'ın resim yeteneğiyle ilgili, "Arkadaşlar Karan daha çok küçük. Şimdiden bir şeylere yeteneğinin olduğunu söylemek için erken ama inşallah olur." açıklaması yaptı.

fahriye evcen karan özçivit

PROJEYLE İLGİLİ SIR VERMEDİ

Ekranlara dönüş hazırlığı içinde olan Fahriye Evcen, projenin detayları ile ilgili detay vermekten kaçındı. "Şimdilik detay vermeyelim iyice netleşince sizinle ayrıntıları paylaşacağım" ifadelerini kullandı.


karan özçivit resim boyama

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap