SON DAKİKA



Haber > Magazin > Faciadan dönüldü

Faciadan dönüldü

16 Mart 2016 Çarşamba - 16:56




Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 103 gün aradan sonra operasyonların tamamlanmasının ardından başlatılan arama tarama faaliyetleri devam ediyor.





Özel harekat polisleri tarafından sürdürülen arama tarama faaliyetlerinde teröristlerin bir düdüklü tencere içerisine döşediği bomba düzeneği bulunarak imha edildi.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği ancak operasyonların durdurulduğu Sur ilçesinde teröristler tarafından yollara, sokaklara, binalar ve yıkılan enkazlar döşenen patlayıcıların temizlenmesi için başlatılan arama tarama faaliyetleri devam ediyor. Özel harekat polisleri tarafından başlatılan arama tarama faaliyetlerinde bütün binalar, sokaklar, cadde ve yıkılan enkazlarda teker teker arama yapılarak olası tuzaklar imha ediliyor. Önceki gün başlatılan arama tarama faaliyetleri tüm hızıyla devam ederken, bina ve enkazlarda çalışmalarını sürdüren güvenlik kuvvetleri teröristler tarafından bir düdüklü tencere içerisine döşenen bomba düzeneği bulundu. Bomba düzeneğinin etrafında güvenlik önlemi alınırken, bölgeye gelen bomba imha uzmanları tarafından düzenek üzerinde çalışma yapıldı. İncelemelerini tamamlayan bomba imha uzmanları daha sonra düzeneği imha ederek etkisiz hale getirdi.Sur ilçesinde polis ekipleri tarafından arama tarama faaliyetleri devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap