SON DAKİKA



Haber > Magazin > Facia son anda engellendi

Facia son anda engellendi

27 Ağustos 2015 Perşembe - 14:07




Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Çamlıyurt köyü kırsalında yola yerleştirilmiş el yapımı bomba, güvenlik güçlerince imha edildi.





Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Çamlıyurt köyü kırsalında yola yerleştirilmiş el yapımı bomba, güvenlik güçlerince imha edildi.Genç ilçesinde PKK'lılara karşı arama tarama çalışmalarını yürüten İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait ekipler, ilçeye bağlı Çamlıyurt köyü kırsalında toprak yola yerleştirilmiş 12 kilogramlık mutfak tüpü içine el yapımı patlayıcılar ile güçlendirilmiş bomba tespit etti. Bölgede güvenlik önlemleri alan ekipler daha sonra bombayı güvenli şekilde imha etti.13 Ağustos Perşembe günü Süveren İstasyonu yakınlarında raylara döşenmiş halde tespit edilen patlayıcıyı etkisiz hale getirmek isteyen jandarma uzman çavuş Veli Ateş, bombanın uzaktan umandayla patlatılması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap