SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eyvah eyvah! Büyük kavga… “Kapa çeneni”

Eyvah eyvah! Büyük kavga… “Kapa çeneni”

09 Mayıs 2021 Pazar - 13:52




Yeşim Salkım asabi kız. Demet Akalın sivri dilli ve polemiksiz yaşayamıyor. Her ikisi de bugüne dek pek çok ünlüyle kavga etmişti bir tek birbirlerini es geçmişlerdi sonunda tencere yuvarlandı kapağını buldu, iki popçu birbirine girdi.





Biri 90’lı yılların popçusu.. Öbürü 2000’li yılların kraliçesi..

 

Yeşim Salkım ve Demet Akalın şarkıları ve sahne performansları kadar özel hayatlarıyla da her daim zirvede kaldılar. Ve elbette polemikleriyle.

 

Magazin dünyasının en çok polemik yaşayan ve pek çok ünlüsü ile küs kalan Yeşim Salkım’la Demet Akalın bugüne dek bir tek birbirleriyle kavga etmemişlerdi sonunda onu da yaptılar.


 

 

 

 

Koronavirüs sürecinde yaptığı yorumlarla gündeme gelen Demet Akalın'ın geçtiğimiz gün attığı paylaşım ortamı fena geldi.


Akalın tam kapanmayı hatırlatarak "Al sana öneri; nüfus sayımı yapar gibi hazır yasak da var herkesi aşıla ev ev hane hane mis gibi" önerisinde bulundu.

Eyvah eyvah! Büyük kavga… “Kapa çeneni”

 

Yeşim Salkım bu açıklamayı yapan Demet Akalın'a sert çıktı. Salkım paylaşımında "Demet sen bu zekâyla senelerdir popun kraliçesi diye gezdin ya hakikaten inanılır gibi değil. Sanat zeka işidir anlatamadık. #KapatÇeneniDemetAkalın" dedi.

 


Eyvah eyvah! Büyük kavga… “Kapa çeneni”

 

DEMET BOŞ BIRAKIR MI?

Demet Akalın polemiklerle beslenen bir star. “Gözünün üstünde kaş var” diyene hücum eden ve cevap veren Demet Akalın bakalım Yeşim Salkım’ın bu ağır saldırısına ne tepki verecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap