SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eylem çağrısı

Eylem çağrısı

13 Kasım 2021 Cumartesi - 09:33




Sertab Erener, ‘Kim Dur Diyecek?’ adlı şarkıdaiklim değişikliği, yoksulluğa son vermek ve gezegenleri korumak için acil eylem çağrısı yapıyor





Sertab Erener, ’Who’s Gonna End?’ İngilizce şarkısını yayınladı. Sanatçı, ‘Kim Dur Diyecek?’ adlı eserde Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile el ele verdi. Eser, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA’lar) doğrultusunda iklim değişikliği ile mücadele etmek, yoksulluğa son vermek, eşitliği desteklemek ve gezegenimizi korumak amacıyla herkesin güç birliği yapması için eylem çağrısı yapıyor.

Sanatçı, “İklim değişikliği ve küresel salgın, gezegenimizin sınırlarını zorluyor. Böyle durumlarda en çok acıyı her zaman yoksullar çekiyor. Bu nedenle sanatçı ve kadın olarak, dünyayı herkes için adalet ve eşitlik içeren daha iyi bir yer yapmak amacıyla müziği kullanmak istedim” dedi. Klipte bilgisayarla yaratılan dinozor karakteri ‘Yok Oluşu Seçme’ mesajını veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap