SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evlilikte çocuk krizi!

Evlilikte çocuk krizi!

27 Ocak 2022 Perşembe - 11:07




Şarkıcı Sinan Akçıl (39) ile oyuncu Burcu Kıratlı (32), dokuz ay evli kaldıktan sonra 2019 yılında boşanmış, Şubat 2021'de aşklarına bir şans daha veren ikili, yeniden nikah masasına oturmuştu. Ancak bu evlilik de uzun sürmedi. Daha bir yıl bile olmadan yeniden boşanma kararı aldılar. Sinan Akçıl, “Boşanma nedeni çocuk mu?” sorusuna yanıt verdi...





"Bendeki yeri tartışılmaz" dediği Burcu Kıratlı ile ilk evliliklerinde olduğu gibi yine bir yıl dolmadan boşanmanın eşiğine gelen Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam Bebek’te dövmeciden çıkarken görüntülendi.

Basın mensuplarına yeni yaptırdığı dövmeyi gösteren şarkıcı, "Merve Özbey ve Mustafa Ceceli ile yaptığımız ‘Durum Çok Acil’ şarkımız üç günde üç milyon izlendi. Şarkımız uçuyor bu yüzden kuş dövmesi yaptırdım” dedi.

Muhabirlerin “Burcu Hanım’ın baş harfi olan dövmenizi sildirmeye geldiniz sandık" açıklamasına, “Yok o duruyor” karşılığını verdi.

Akçıl, elindeki 'B' harfli dövmeyi gösterdi.

Yeni şarkısına gelen yorumlardan bahseden müzisyen, “Aşkta biraz kayıp var ama işimiz iyi gidiyor” dedi.

Burcu Kıratlı ile boşanma haberleri için de açıklama yapan Akçıl, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” dedi.

Muhabirlerin “Boşanma nedeni çocuk mu?” sorusuna “Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap