SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evlilik programları kaldırılmaz!

Evlilik programları kaldırılmaz!

17 Nisan 2017 Pazartesi - 13:41




Ünlü sunucu Zuhal Topal, önceki gün Erol Evgin'i dinlemeye gitti. Topal, izdivaç programlarının akıbetiyle ilgili soruları yanıtladı.





Sanatçı Erol Evgin önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu. Evgin'i izlemeye gelen isimler arasında Zuhal Topal da vardı.

İzdivaç programı sunucusu, "Erol Evgin’i çocukluğumdan beri izleyememiştim, benim ayıbım oldu. Bu gün de fırsatını buldum gelmem gerekiyor dedim" şeklinde konuştu.

"FORMAT DEĞİŞEBİLİR AMA KALKMAZ"

Son dönemlerde evlilik programlarının kaldırılacağı yönünde çıkan haberler hatırlatılınca Topal, "Bu konuyu tam olarak ben de bilmiyorum. Sezon sonuna kadar devam ama kaldırılacağını pek sanmıyorum, belki bazı yaptırımlar olabilir. Format değişebilir ama kalkmaz" diyerek, oyunculuğu da bırakmadığını söyledi.

Sunucu, "Haftada beş gün canlı yayın var, fırsat bulamıyorum belki tatil döneminde bir sinema filmi olabilir" açıklamasını yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap