SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evlilik için daha küçüğüm

Evlilik için daha küçüğüm

22 Ağustos 2020 Cumartesi - 10:37




İlayda Akdoğan sevgilisi Roham Kabir’e Türkçe öğretmeye başladığını söyledi. Sevgilisini ailesiyle de tanıştıran Akdoğan, evlilik sorularına yanıt verdi.





İlayda Akdoğan, basketbolcu aşkı Roham Kabir’i görmek için şubatta İran’a gitmiş, tam o sırada koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alınca Tahran’da karantinaya girmişti.

25 Haziran’da Türkiye’ye dönen oyuncu, sevgilisini önce Antalya’ya, ardından Kapadokya’ya götürmüştü. Şimdi de İstanbul’da gönüllü rehberlik yapıyor. Aşıklar geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı.

İran’da kaldığı günlerde sevgilisinin anne-babası Taher-Sanaz Kabir’in de gönlünü fetheden İlayda Akdoğan bu kez Roham Kabir’i annesi Mine Akdoğan ile tanıştırdı.

İlayda “Evlilik yakın mı?” sorusuna “Hayır aksine uzak görünüyor. Çünkü ben daha evlilik için küçük sayılırım. 22 yaşımdayım. Roham da 23’ünde. Şimdilik öyle bir planımız yok. Böyle çok mutluyuz. Her şey yolunda” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap