SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evlenmeye zaman bulamadım

Evlenmeye zaman bulamadım

18 Ekim 2021 Pazartesi - 11:22




Yeşilçam'ın kötü adamı Bilal İnci'nin torunu olan oyuncu Ayça İnci, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş turuna çıktı ve ayak üstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Fit haliyle dikkat çeken 43 yaşındaki ünlü oyuncu Ayça İnci, pandemi döneminde aldığı kilolardan kurtulmak için yoğun çaba harcadığını söyledi.





Son iki ayda 12 kilo verdiğini söyleyen İnci, "Hedef 15 kilo vermek. İki ayda 12 kilo verdim. Üç kilo daha vereceğim. Spor ve diyet yaparak verdim" dedi.

Yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu Grup Gündoğarken'in üyelerinden Gökhan Şeşen'le mutlu beraberliklerinin devam ettiğini söyleyen İnci, iki kez evlenme teklifi aldığını ama evlenmeye zaman bulmadığını söyledi.

'BİZ ZATEN EVLİ GİBİ YAŞIYORUZ'

Oyuncu, "Evlenme teklifi aldım iki kez ama şartlar uymadı evlenmeye. Yurt dışında dizi çekimi vardı, sonra pandemi girdi araya. Gökhan Bey'in işleri çıktı falan derken kaldı öyle. Biz zaten evli gibi yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Umut Kurt ile evlilik yolunda ilk adımı atan sanat yönetmeni Melisa İnci'nin, Ayça İnci ve Ayçin İnci'nin kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Kardeşinin nişanlısı Umut Kurt'u ailece çok beğenildiğini söyleyen İnci, "Damadımızı çok beğendik. Babam kızımızı hemen verdi. Ama Umut'la aramızda "Bana abla deme sakın" diye espri geçti" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap