SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evinin bahçesinde duş aldı kendisine hayran bıraktı

Evinin bahçesinde duş aldı kendisine hayran bıraktı

20 Ağustos 2020 Perşembe - 13:08




ABD'li yıldız Kylie Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla takipçilerinden oldukça ilgi gördü.Önce bikinili pozlar verip güneşin ve havuzun tadını çıkaran Jenner, sonra evinin bahçesinde duş aldı.





24 yaşındaki ABD'li yıldız Kylie Jenner,instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarının beğenisini topladı. Sıcak havalarda bunalan Jenner, evinin havuzunda serinledikten sonra, bahçede duş aldı. Pembe bikinisiyle poz veren Kylie Jenner, paylaşımlarıyla takipçilerinden oldukça ilgi gördü. 


KYLİE JENNER KİMDİR?
Tam ismi ile Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997 yılında Los Angeles’te dünyaya geldi. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kendall Jennerin küçük kardeşi ve Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır.

Kylie de ailedeki diger kişiler gibi ünlü ABD’li genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap