SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evini vermedi PKK öldürdü

Evini vermedi PKK öldürdü

21 Aralık 2015 Pazartesi - 09:46




Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristler, evinin mevzi haline getirilmesine karşı çıkan 70 yaşındaki Selahattin Bozkurt'u öldürdü.





Bozkurt'un Cudi Mahallesi Mezbaha Sokağı'ndaki evine giden bir grup terörist, güvenlik güçlerinin operasyonlarına karşı bu binayı mevzi olarak kullanmak istedi. Teröristler, evin kendilerine verilmesini reddeden Bozkurt'a silahla ateş etti. Yaralanan Bozkurt, hayatını kaybetti. Bozkurt'un yakınları, sokağa çıkma yasağı öncesi ailesini ilçe dışındaki akrabalarının yanına gönderen Selahattin Bozkurt'un evinde yalnız yaşadığını belirterek şöyle konuştu: “Teröristler, 'Her yeri harabeye çevirdiniz, evimi mevzi yapmanıza izin vermeyeceğim' diyerek kendilerine karşı çıktığı için silahla öldürmüşler. Yaşananları hepimizin bilmesine rağmen örgüte yakın çevreler yayınlarında, 'Polis öldürdü' şeklinde propaganda yapıyor. Bu kesinlikle doğru değildir. Onu teröristler öldürdü.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap