SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evinde 20 liraya fuhuş yaptırdı

Evinde 20 liraya fuhuş yaptırdı

01 Mayıs 2016 Pazar - 11:54




Adana'da bir istihbarat üzerine harekete geçen polis, bir kadınla müşteri gibi pazarlık etti. Kadının ev için gösterdiği adres ise bir başkasına aitti





Adana'da evinde 20 lira karşılığında fuhuş yaptıran bir kişi yakalandı. Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Nimet E. isimli bir kadının fuhuş yaptığı istihbaratını aldı.Polis, müşteri kimliğinde kadınla irtibata geçti. Kadınla fuhuş konusunda anlaşan polis kadına yer ayarlamasını istedi. Kadın polise, "Fuhuş yaparken kullandığım Hakan K.'nin evine gidebiliriz. Ben 50 lira alırım Hakan'a ise 20 lira ev parası verirsiniz" dedi.Polis bu teklifi kabul ederek seri numarası önceden alınmış paraları alıp kadının verdiği adrese gitti. Polis burada kadına 50, Hakan K'ya ise 20 lira parayı fuhuş öncesi verdi.Polis daha sonra kimliğini gösterip polis olduğunu söyleyerek Hakan K'yı gözaltına alırken, kadını ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. Kadın fuhuş yaptığını ev lazım olduğu zamanda Hakan K'ya 20 lira vererek evinde fuhuş yaptığını söyledi.Kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hakan K. ise ifadesi alındıktan sonra 'fuhşa aracılık ve yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap