SON DAKİKA



Haber > Magazin > Evde kalmayan Pınar Altuğ: Zaten herkes sokaklarda

Evde kalmayan Pınar Altuğ: Zaten herkes sokaklarda

22 Mart 2020 Pazar - 13:48




Pınar Altuğ Atacan, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte dışarıda göründüğü bir paylaşımda bulundu. Başarılı oyuncu yaptığı paylaşımın tepki çekmemesi adına özel bir not düşmeyi de ihmal etmedi.





Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Pınar Altuğ Atacan, corona virüsü tehlikesi sonrasında ailesiyle birlikte kendisini ev karantinasına aldı.

Yaptığı paylaşımlarla vaktini evinde geçirenler için aktivite ve yemek tarifleri önerilerinde bulunan Pınar Altuğ Atacan, dün yaptığı bir paylaşımla şaşırttı.

Yaptığı paylaşımdan kocasıyla birlikte dışarıya çıktığı anlaşılan oyuncu şunları yazdı: “Hikayede kalmasın, özel not: Şehir dışında oturuyoruz ve boş alanlardaki köpekleri doyurmaya çıkmıştık, kar yağdığında da çıkarız. Kimseyle buluşmadan, görüşmeden besleme yapıp evimize döndük ama zaten herkes sokaklarda hala”

Pınar Altuğ Atacan yazdığı bu satırlarla hayvansever kimliğini bir kez daha ortaya koyarken, insanların bu virüsü ciddiye almamaları yüzünden yaşadığı hayal kırıklığını da paylaştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap