SON DAKİKA



Haber > Magazin > "Ev hapsini Bodrum'da geçiriyor"

"Ev hapsini Bodrum'da geçiriyor"

09 Eylül 2022 Cuma - 17:23




İmam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle tutuklanan ve daha sonra ev hapsi şartıyla tahliye olan Gülşen’in tahliyesiyle ilgili gazeteci Talat Atilla'dan dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaların ardından Gülşen Çolakoğlu'nun avukatı Emek Emre, yayınladığı basın açıklamasıyla iddialara açıklık getirdi. İşte detaylar...





İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma doğrultusunda şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, 25 Ağustos Perşembe günü tutuklanmıştı. Çolakoğlu’nun avukatının itirazını değerlendiren nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, 29 Ağustos Pazartesi günü ünlü şarkıcının "konutu terk etmeme" şartıyla tahliyesine karar vermişti.

"Ev hapsini Bodrum'da geçiriyor" dedi... Gülşen'in avukatından açıklama geldi!

Hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan şarkıcı, mahkemenin 'ev hapsi' kararını verdiği gün ikametgahını İstanbul'dan Bodrum'a aldırdığı ileri sürüldü. 21 Ekim'deki duruşmaya kadar Gülşen'in, 'ev hapsi'ni Bodrum'daki evinde geçireceği iddia edildi.

Gülşen'in avukatı Emek Emre müvekkilinin 'ev hapsi'nin İstanbul'daki evi yerine Bodrum'daki evinde geçirdiği yönündeki iddialara yaptığı yazılı açıklamayla cevap verdi. Yapılan açıklamada, söz konusu iddiaların gerçek olmadığı belirtildi.

"Ev hapsini Bodrum'da geçiriyor" dedi... Gülşen'in avukatından açıklama geldi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan 48 sayfalık iddianamede aralarında Kadın ve Demokrasi Vakfı'nın da (KADEM) bulunduğu 702 müşteki yer alıyor.


"Ev hapsini Bodrum'da geçiriyor" dedi... Gülşen'in avukatından açıklama geldi!

Gülşen Bayraktar Çolakoğlu'nun savunmasına da yer verilen iddianamede, sanığın "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap