SON DAKİKA



Haber > Magazin > Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf!

Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf!

05 Aralık 2021 Pazar - 09:05




Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dermancıoğlu, "Onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum." diyerek hayran olduğu ismi bu sözlerle açıkladı.





Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın rol aldığı Kaderimin Oyunu dizisi ile ekranlara dönüyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterini canlandıracak olan Dermancıoğlu, karakterini modacı Tanju Babacan'ın giydirdiğini söyledi.

"HER TİPTE KADIN YAPISINI BİLEN VE ONA GÖRE TASARIM YAPAN BİR İSİM"

Esra Dermancıoğlu, "Tanju Babacan ile Fashion Week için yaptığı kısa metrajlı filmde tanıştık. Aşık olduk birbirimize. Onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum. Her tipte kadın yapısını bilen ve ona göre harika tasarımlar yapan bir isim. Bu projede de beni kırmadı" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap