SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eski nişanlısını unutamadı

Eski nişanlısını unutamadı

21 Ağustos 2015 Cuma - 13:03




Konserde şarkı söylerken bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Zayn Malik'i hatırlayan genç şarkıcı sahnede gözyaşlarına boğuldu.





Sahnede şarkı söylerken yeni ayrıldığı nişanlısı Zayn Malik'i hatırlayan Perrie Edwards gözyaşlarını tutamadı. Yaklaşık üç hafta önce Malik'ten olaylı şekilde ayrılan Perrie Edwards,grubu Little Mix ile birlikte New York'ta verdiği konserde The End (Son) adlı şarkıyı seslendirirken gözyaşlarına boğuldu.

ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

Grup arkadaşlarıyla birlikte şarkıyı söylemeye başlayan Edwards sıra tam "Hiç kimse seni benim bir zamanlar sevdiğim gibi sevemez" şeklindeki sözlerine sıra gelince kendine hakim olamayıp ağlamaya başladı. 22 yaşındaki Edwards'ın ağlaması üzerine grup arkadaşları da şarkıyı keserek onu teselli etmeye çalıştı.

DÖRT YILDIR NİŞANLIYDILAR

Malik ile Perrie Edwars, yaklaşık dört yıldır nişanlıydı. Ancak Malik, üç hafta kadar önce iddialara göre bir mesaj göndererek Edwards'ı terk etti


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap