SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eski eltim beni vurdurtmak istemiş

Eski eltim beni vurdurtmak istemiş

30 Mayıs 2020 Cumartesi - 17:05




Ece Erken, Behzat Ç.'li ölüm tehditinin ardından eski eltisinin kendisini vurdurtmak istediğini söyleyerek herkesin ağzını açık bıraktı.





Uzun bir süredir magazin gündemini meşgul eden Ece Erken, son olarak eski eltisinin kendisini vurdurtmak istediğini söyledi ve herkesi şoke etti. Erken, eski eltisi Güldeniz Uçar’ı savcılığa şikayet etti. 
Ece Erken'in Avukatı Mete Menekşe aracılığıyla savcılığa başvuran Erken, dilekçesinde eski eltisi Güldeniz Uçar’ın bir görüntülü arama sohbeti sırasında kendisini vurdurtmak için Fatih Sipahi isimli bir arkadaşından yardım istediğini, bu sohbete tanıklık eden Fatih Sipahi’nin güzellik merkezi sahibi olan eski sevgilisi Özge Özel’in de durumu kendisine ilettiğini ifade etti.
Özge Özel ise geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu güzellik merkezinin eski sevgilisi Fatih Sipahi tarafından kurşunlaması olayıyla gündeme gelmişti.
tv100 kanalında yayınlanan Magazin Hattı’nın haberine göre, Ece Erken’in de bu olay nedeniyle can güvenliğinden endişe ettiği için suç duyurusunda bulduğu belirtildi. 
Erken, kızgın olduğu eski eltisi Güldeniz Uçar hakkında Instagram hesabından katıldığı bir canlı yayın sohbetinde de ağır sözler sarf etmişti. Ece Erken'in eski eltisi Güldeniz Uçar da boş durmayarak avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla mahkemeye başvurduğu öğrenildi.
Uçar, ''Bana sosyal medyadan korkunç küfür ve hakaretler etti'' dediği Erken hakkında, 100 bin TL’lik tazminat ile dava açtı. Uçar, ayrıca Ece Erken hakkında bir aylık uzaklaştırma kararı da aldırdı.
Eski elti Uçar, daha önce de canlı yayında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Ece Erken hakkında, 35. Asliye Ceza Mahkemesi’ne dava açmış ve mahkeme Erken’e 1.560 TL adli para cezası vermişti.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ece Erken, kendisine sosyal medya ve yakınlarından ulaşarak ölüm tehditleri savuran kişi hakkında savcılığa giderek suç duyurusunda bulunmuş, şunları anlatmıştı:
"Instagram'da kendime ait olan sayfamdan yaptığım paylaşımların altına gerçek ismini bilmediğim ancak kendisini Erdal Ç. olarak tanıtan bir kişi tarafından tehdit mesajları yazılıyor. Asıl ismini bilmiyorum ama dilekçede vermiş olduğum numarayı kullanıyor."
Dilekçesinde sapığının sevgilisi olduğunu söylediğini, asistanını, makyözünü aradığını belirten Erken, şöyle devam etti:
"Bu kişi asistanıma, makyözüme 'Sevgilime selamımı ilet ve onu çok sevdiğimi söyle. Ece şu an yanınızdaysa beni aramasını söyler misiniz? Şu an Samsun'dayım, böyle susmaya devam ederse oraya gelmek zorunda kalacağım.'
'Behzat Ç. rol yapar ama Erdal Ç. gerçekleri yapar. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim' gibi sözler söylemiş." 
Ece Erken'in şikayeti sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap