SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eşine fuhuş yaptırırken yakalandı!

Eşine fuhuş yaptırırken yakalandı!

11 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:52




Adana'da eşine fuhuş yaptırırken suçüstü yakalanan koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.





Eşine fuhuş yaptırırken yakalandı… Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cengiz K.'nın (45) eşi Nurdane K.'ye (41) para karşılığı fuhuş yaptırdığını belirledi. Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle polis, müşteri kılığında şahsı telefonla arayıp fuhuş yapmak için kadın istedi.

50 LİRAYA KARISINI SATTI!

Cengiz K., 50 lira ücretle kadının hazır olduğunu söyledi. Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi'ndeki buluşma noktasına gelen polis, Cengiz K'ya önceden seri numarası alınmış 50 lirayı verdikten sonra polis kimliğini göstererek suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan zanlının işsiz olduğu için eşine fuhuş yaptırdığını ve böyle geçindiklerini söylediği öğrenildi.

2 YILDIR FUHUŞ YAPTIRIYORMUŞ!

Nurdane K.'nın ise 2 yıl önce kocasının çalıştığı fabrikada işten çıkartıldığını, bu nedenle kendisine "Fuhuş yap öyle geçinelim, 2 çocuğumuz var" dediğini, 2 yıldır da fuhuş yaptığını söylediği öğrenildi. Sorgunun ardından kadın serbest bırakılırken, koca "fuhşa aracılık etmek ve yer temin etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi. Cengiz K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap