SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun soyadını silmişti!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun soyadını silmişti!

17 Mayıs 2022 Salı - 17:36




Ünlü sunucu Ece Erken geçen aylarda büyük bir acıyla sarsıldı. Erken'in, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Erken'in reddimiras kararı sonrası eşinin soyadını sosyal medya hesabından kaldırması gündem oldu.





Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Savcılık, Mahmutyazıcıoğlu’nu vuran Kadir Yasak’ın da arasında olduğu 10 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Ece Erken, iddianame hakkında konuştu. HEPSİNİN ÖLMESİNİ İSTİYORUM

"HEPSİNİN ÖLMESİNİ İSTİYORUM" 

Ünlü sunucu, “İçim tabii ki rahat değil, ben idam isterdim. Bu kadar kolay olmamalı. Ağırlaştırılmış müebbet isteniyor ama adalet olduğuna inanmam için bunları o dört duvarın içinde çürüyene kadar gördüğümde rahat edeceğim. Bu işin içindeki o silah alışverişi kısmı, bir AVM’ye çok yakın bir yerde gerçekleşiyor. Gerçekten inanamıyorum! Kesin gidip 'Belden aşağı vurduk, öldürmeye çalışmadık' falan diyecekler ama korkutmak ya da sadece zarar vermek istediğin bir insanın üzerine sadece bir kere sıkarsın ama bunlar kurşun yağmuru yaptı. Bunların hepsinin ölmesi gerekiyor. Hepsinin acı çekmesini istiyorum, hepsinin ölmesini istiyorum, hepsinin ceza almasını istiyorum" dedi. ​​​​​​​HER GÜN DAHA İĞRENÇ ŞEYLER DUYUYORUM

"HER GÜN DAHA İĞRENÇ ŞEYLER DUYUYORUM" 

Dünyaevine girdikten sadece yedi ay sonra eşini kaybeden Ece Erken, aldığı miras kararını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı: Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla.


​​​​​​​SOYADI KONUSUNUN EŞİMLE ALAKASI YOK

"SOYADI KONUSUNUN EŞİMLE ALAKASI YOK" 

Reddimiras kararından bir ay sonra Erken'den dikkat çeken yeni bir hamle geldi. Ünlü sunucu, sosyal medya hesaplarından 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını kaldırdı. Bir takipçisi, ünlü sunucuya "Eşinizin soyadını neden sildiniz?" sorusunu yöneltti. 44 yaşındaki bir çocuk annesi Erken, "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum" açıklamasını yaptı.


Ece Erken, 'Söylemezsem Olmaz' yorumcularından Bircan Bali'nin "Eşinin soyadından neden vazgeçtin?" sorusunu ise şöyle cevapladı: Eşim yaşasaydı tabii ki o soyadı benim için bir gurur olurdu ama onun ailesinin bana yaptıklarını gördükten sonra asla o soyadını taşımak istemiyorum. Bu konunun eşimle alakası da yok. Ben eşimi çok seviyorum ve ölene kadar da eşimin yasını tutacağım. İkinci gün Şafak’ın evlerindeki eşyaları almışlar ve ikinci hafta Şafak’ın evleri hukuksuz bir şekilde yasa dışı kiraya verilmiş ama burada icraya verilen ben oluyorum. Şafak ile kaldığım ev de benimdi. ​​​​​​​BENDE SADECE TESPİHİ KALDI

"BENDE SADECE TESPİHİ KALDI" 

Bu sözler sonrası Arto Dalga'dan “Peki Şafak’ın eski evliliğini sen mi bitirdin?” sorusu geldi. Erken, “Tabii ki ben bitirmedim. Şafak ile beraber olmak istediğim zaman geldi. Bana boşanma belgesini gösterdi ve bende bütün çevreme bunu gösterdiğim için herkes benim arkamdaydı ama ertesi günü kalkmışlar beni evli bir adamla berabermişim gibi yazıyorlar. Gerçekten inanılmaz yani. İnanmazsınız ama bende sadece tespihi kaldı eşimin. Kalan her şeyi benden aldılar" ifadelerini kullandı.

​​​​​​​"KİMSE BOŞ YAPMASIN" 


Soyadı hamlesine yönelik eleştirilere dayanamayan Erken, sosyal medya hesabından isyan etmişti: Hayatta en anlamsız cümle 'Vay gidene...' Eğer yürekten seven birini arkasında bıraktıysa 'Vay kalana...' Giden rabbimin yanına gitti. Dertsiz, tasasız Allah'ın izniyle. Peki ya onu çok sevenler? O yüzden kimse boş yapmasın! Ben kocamı çok sevdim, çok seviyorum. Ben artık böyle yüce, böyle koca bir aşk yaşayamam. İlk kez bu kadar çok sevdim ve o hep kalbimde kalacak ama hayat evladı olan anneler için kısa ara verir, durmaz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap