SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eser Yenenler'den diyet itirafı!

Eser Yenenler'den diyet itirafı!

11 Şubat 2022 Cuma - 16:18




Armağan Çağlayan'ın YouTube'de yayınlanan programına konuk olan Eser Yenenler, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Aşırı kilolarıyla sık sık gündem olan Eser Yenenler, 27 yıldır diyette olduğunu söyledi.





Eser Yenenler, Armağan Çağlayan'ın YouTube'de yayınlanan programına konuk oldu.

Eser Yenenler'den diyet itirafı!

Kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Yenenler, birçok kez eleştiri de alan aşırı kiloları hakkında konuştu.

Eser Yenenler'den diyet itirafı!

Tok hissedebilmek için doktor kontrolünde iğne yaptırdığını bile söyleyen Yenenler, aşının kendisine alerji yaptığını şu sözlerle anlattı: Zayıflamak için her yolu denedim. Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra aldığım 15 kilo var onu kesin vereceğim. Doktor kontrolünde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım. Vücudum alerji yaptı. Tokluk hormonuna karşı alerjim varmış. Şimdi ben o açlığı yönetmeye çalışacağım. Çok iştahlı biri değilim. Sistemi ortaokul yıllarında bozdum. 95 kilodan 75 kiloya düştüm. Bu yıl 27. yılım diyette! Bana 'şu kadar yiyeceksin' dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Şimdi yeni bir şey deniyorum iyi gidiyor.' ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap