SON DAKİKA



Haber > Magazin > Erol Evgin'den Sıla'ya mektup

Erol Evgin'den Sıla'ya mektup

31 Mayıs 2016 Salı - 12:16




Erol Evgin ile birlikte Sezen Aksu'nun yazdığı bir şarkıda düet yapan Sıla'ya, Evgin'den mektup geldi. Sıla, o mektubu Instagram'dan paylaştı.





Geçtiğimiz günlerde usta sanatçı Erol Evgin ile birlikte, Sezen Aksu'nun yazdığı bir şarkıda düet yapan ünlü şarkıcı Sıla'ya, Evgin'den mektup geldi. Bu mektubu Instagram hesabından paylaşan Sıla, usta sanatçıyı 'Prens' olarak niteledi.

"MEKTUP PRENS'TEN"

Gelen mektuba oldukça sevindiği ve duygulandığı gözlenen Sıla, Instagram üzerinden mektup zarfını takipçileriyle paylaşarak altına anneannesinin bir sözünden esinlenerek uzunca bir yorum yazdı. Sıla fotoğrafın altına, "Dolmakalem. Mürekkep. El yazısı. Yok bu zamanlarda böylesi. Beyefendi kendisi. Erol Evgin'den bahsediyorum. Zarif, şık, hep Prens. Söz, müzik Sezen Aksu. Şarkının adı: Ateşle oynama. Beraber söylediğimiz bu nefis şarkının üstüne adıma gelmiş bir mektup Prens'ten. Masada durmaz, çerçevelenmesi gerek. Anneannemin bir lafı vardır. 'Herkes nazik olur da nazenin olamaz' Bu, o işte. Prens işte." yorumunu düşerek, usta sanatçıyı Prens olarak niteledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap