SON DAKİKA



Haber > Magazin > Erkek çocuğuna tecavüz iddiasına battaniyeli savun

Erkek çocuğuna tecavüz iddiasına battaniyeli savun

22 Mart 2015 Pazar - 11:08




Adana'da evden kaçan 15 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen şüphelinin, "Acıdım evime aldım, gece beraber yattık, ancak aramıza batt





Adana’nın Seyhan ilçesinde iddiaya göre annesine yalan söylediği için evden kaçan 15 yaşındaki A.D. , bir sürücü kursunda öğretmenlik yapan Ö.B. (46) isimli şahısla tanıştı. Çocuk şahsa evden kaçtığını, gidecek yeri olmadığını, karnının da aç olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ö.B. önce çocuğun karnını doyurdu, daha sonra da evine götürdü. Çocuğu 2 gün boyunca evinde tutan Ö.B.’nin çocuğa 3 kez tecavüz ettiği iddia edilirken, zanlının banyo yaparken cebinden kredi kartı ve otomobilinin anahtarını alarak evden kaçan çocuk, gidecek yeri olmadığı için bu kez de Çocuk Şube Müdürlüğü yanındaki parka gitti.

ÇOCUK ŞUBE POLİSLERİ BULDU

Burada tek başına bank üzerinde yatarken çocuk şube polisleri gelerek çocuğa neden parkta kaldığını sordu. Çocukta evden kaçtığını söyleyince polis çocuğu şubeye götürdü. Çocuk burada bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini anlatıp adını ve adresini verdi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ö.B.'nin evine baskın yaptı.

ARAYA BATTANİYE KOYMUŞ

Zanlı sorgusunda çocukla parkta karşılaştığını acıyıp evine götürdüğünü yemek yedirdiğini gece de çocuğa diğer oda da yatmasına söylediğini ancak çocuğun kendisinin yanında yatmak istediğini, bu nedenle aynı yatakta yattıklarını ancak araya battaniye koyduğunu söylediği öğrenildi.

ZANLI SERBEST BIRAKILDI

Sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, Savcı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilse de; mahkeme zanlıyı Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap