SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eren Bakıcı'nın yeni hayatı!

Eren Bakıcı'nın yeni hayatı!

23 Haziran 2019 Pazar - 11:07




Dağılan Hepsi grubunun üyelerinden Eren Bakıcı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Bakıcı, yeni hayatını anlattı.





Dağılan Hepsi grubunun üyelerinden Eren Bakıcı, önceki gün doktor kontrolü çıkışı objektiflere yansıdı. Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen ve Bursa’da bir köye yerleşip, kendisine şehirden uzak bir yaşam kuran Eren, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.

'Müziğe ve sahnelere dönecek misiniz?' sorusunu “Müziğe dönmem söz konusu olamaz. Toprakla uğraşmayı, toprağa dokunmayı seviyorum ben.” şeklinde yanıtlayan Eren Bakıcı, sözleri şöyle devam etti: 

“Bizim evimizde televizyon yok. Daha çok mobilden belgesel tarzı şeyler izliyorum. Müzik dünyasında da kimseyi takip etmiyorum. Yeni şarkıların hepsi birbirine benziyor. Ayrıca artık toprakla uğraştığım için toprak gibi, tohum gibi şeylere konsantreyim.”



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap