SON DAKİKA



Haber > Magazin > Epilepsi hastasının bıçakla intihar girişimi

Epilepsi hastasının bıçakla intihar girişimi

12 Mart 2015 Perşembe - 16:51




Adana’nın Kozan ilçesinde epilepsi hastası olduğu öğrenilen genç eline aldığı bıçakla apartmanın 8.katına çıkarak intihar etmek istedi. Polis ekipleri





Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Değirmen Sokak üzerinde bulunan inşaat halindeki 8 katlı binanın çatı katına çıkan Duran Gönül (23) eline aldığı ekmek bıçağı ile intihar etmek istedi. Durumu fark eden vatandaşlar olayı polis ve itfaiye ekiplerine bildirdiler.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerinde güvenlik tedbir alırken, büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri ise binanın yan kısmına hava yastığı açarak önlem aldı. Elinde bıçağı ile yanına kimseyi yaklaştırmayan epilepsi hastası genç ikna edilmesi için ailesine de haber verildi. Olay yerine gelen gencin yakınları ise Duran Gönül’ü ikna etmeye çalıştı. Elinde bıçağı ile uzun süre direnen ve zaman zaman binadan atlamaya kalkışan genç polisin ve ailenin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek intihar teşebbüsünden vazgeçirdi. Ekipler tarafından inşaat halindeki binanın çatısından aşağıya indirilen genç ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Gencin, 3 aylık maaşını annesinin aldığı bu yüzden intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap