SON DAKİKA



Haber > Magazin > Engelli öz kızına 6 yıl tecavüz etti!

Engelli öz kızına 6 yıl tecavüz etti!

10 Ekim 2016 Pazartesi - 16:47




6 yıl boyunca engelli öz kızına tecavüz eden babaya iğrenç olaydan dolayı 30 yıl hapis cezası verildi.





Antalya'da, zihinsel engelli öz kızı 21 yaşındaki H.E.'ye 6 yıl boyunca tecavüz ettiği suçlamasıyla yargılanan 47 yaşındaki Ekrem E., 47 yıl 3 ay hapse mahkum edildi. Süreli hapis cezasını gerektiren suçların 30 yılı aşamayacağı gerekçesiylye bu süre 30 yıla indirildi.

47 YIL ZORUNLU OLARAK 30 YILA İNDİ

Kepez İlçesi Habipler Mahallesi 5642 Sokak'ta oturan, inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E., iddiaya göre zihinsel engelli kızı H.E.'ye, 6 yıl boyunca tecavüz etti. 2008 yılında babasından hamile kalarak düşük yapan H.E.'nin, bu tecavüzlerden 2012 ve 2014 yılında doğan biri erkek 2 bebeğin de canlı canlı boş araziye atılarak ölüme terk edildiği iddia edildi.

Komşuların ihbarı üzerine tutuklanan Ekrem E. hakkında 'öz kızına nitelikli cinsel saldırı' suçundan Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Ekrem E.'nin eşi C.E. hakkında ise 'suçu bildirmeme' iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Görülen davada, Ekrem E. suçun işlendiği zaman dikkate alınarak 18 yıl hapse mahkum edildi. Sanığın bu eylemi öz kızına karşı işlediği için verilen cezayı yarı oranında artırıp 27 yıla çıkaran mahkeme, eylemin birden çok kez gerçekleştirildiği gerekçesiyle bu cezayı da dörtte üç oranında artırıp 47 yıl 3 aya çıkardı. Mahkeme, TCK 61/7 maddesi uylarınca süreli hapis cezasını gerektiren suçtan dolayı belirlenen ceza 30 yıldan fazla olamayacağından sanığın 30 yıl hapsine hükmetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap