SON DAKİKA



Haber > Magazin > En iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı

En iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı

11 Eylül 2015 Cuma - 11:05




Ünlü oyuncu, "Deniz Seviyesi" filmindeki rolüyle Milano Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Sönmez, törende ayakta





Milano Uluslararası Film Festivali'ne "Deniz Seviyesi" filmi damgasını vurdu. Filmin başrol oyuncusu Damla Sönmez "En İyi Kadın Oyuncu", filmin yönetmenleri Nisan Dağ ve Esra Saydam ise "En İyi Yönetmen" dalında ödül kazandı.

İZLEYİCİLER AYAKTA ALKIŞLADI

Film ekibi önceki gün ödüllerini teslim almak ve festival kapsamında filmin gösterimine katılmak üzere Milano'daydı. Sönmez, ödülü aldıktan sonra "Ödül kazanmak her zaman çok gurur verici. Bu ödülü uluslararası alanda kazanmaksa çok heyecan verici bir şey. Çünkü bu aynı dili, dini, kültürü paylaşmadığımız insanlarla duygudaşlık kurabiliyoruz demek. Bu sinemanın birleştirici gücü demek. Birlik olmak Türkiye için de bugün en çok ihtiyacımız olan şey. O yüzden bu ödül çok daha anlamlı hale geliyor. Çok teşekkür ederim" diye konuştu. Oyuncunun konuşması izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap