SON DAKİKA



Haber > Magazin > Emniyet müdürü intihar etti

Emniyet müdürü intihar etti

11 Nisan 2015 Cumartesi - 17:17




İzmir'de Gürçeşme Polis Meslek Yüksek Okulu'nda müdür yardımcısı olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Suhat Aytemiz, evinde beylik tabancası ile intihar etti.





İzmir'de şok eden olay... Olay dün sabah saatlerinde Basın sitesi semtinde meydana geldi. İddiaya göre, Gürçeşme Polis Meslek Yüksek Okulu'nda müdür yardımcılığı görevinde bulunan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Suhat Aytemiz'i sabah uyandığında kanlar içinde gören eşi durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, daha önce Güzelbahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan Aytemiz'in öldüğünü tespit etti. Yapılan araştırmada, iki kız çocuğu bulunan Suhat Aytemiz'in beylik tabancası ile kafasına ateş ederek canına kıydığı belirlendi. Araştırmalarda, Aytemiz'in intihar notu bırakmadığı belirtildi. Meslektaşları tarafından çok sevilen Aytemiz'in, sağlık sorunları bulunduğu bildirildi. Emniyet Müdürü Aytemiz'in neden intihar ettiği araştırıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap