SON DAKİKA



Haber > Magazin > Emir Sarıgül'e gönderme

Emir Sarıgül'e gönderme

15 Mayıs 2021 Cumartesi - 09:52




Ünlü sunucu Buket Aydın, Sibel Can ile birlikte görüntülenen eski sevgilisi Emir Sarıgül’e göndermede bulundu.





Buket Aydın ile kısa bir aşk macerası yaşayan iş insanı Emir Sarıgül, önceki gün Sibel Can ile birlikte Göcek’te kameralara yakalandı.

İkili hakkında 6 yıl önce ortaya atılan aşk iddiası, tatil fotoğrafının sızmasıyla birlikte iyice alevlenirken, Emir Sarıgül’ün eski sevgilisi Buket Aydın’dan flaş bir hamle geldi.

Buket Aydın, Emir Sarıgül ile Sibel Can’ın tatil görüntülerinin ortaya çıkması üzerine sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

“KİŞİNİN KENDİ KALİTESİNİ BELİRLEMESİ…”

Instagram hikayeden “Kişinin kalitesini kendisinin belirlemesi muazzam bir adalet” yazılı bir paylaşım yapan Aydın’ın bu sözleri eski aşkı Emir Sarıgül’e gönderme olarak yorumlandı.

UĞRUNA EŞİNDEN AYRILMIŞTI

Buket Aydın, Emir Sarıgül uğruna Kanal D Ana Haber’deki görevinden istifa ederek 7 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırmıştı.

BODRUM’DA TATİL YAPIYOR

Buket Aydın, Emir Sarıgül ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra Haber Global ile anlaşmaya vardı ve yeniden ekranlara döndü. 37 yaşındaki sunucu önceki gün tatil için gittiği Bodrum’da magazinburada.net kameralarına yakalanmıştı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap