SON DAKİKA



Haber > Magazin > Emine Ün'den ayrılık sonrası tatil pozları

Emine Ün'den ayrılık sonrası tatil pozları

10 Ağustos 2023 Perşembe - 10:14




Meslektaşı Emre Kınay ile 2003-2009 yılları arasında evli kalan, 2012'de dünyaevine girdiği iş insanı Tolga Karakaş'tan 2021'de boşanan Emine Ün (45), bir süre önce sevgilisi Ayk Karakulakyan ile ayrılmıştı. Ünlü isim, tatil pozlarıyla dikkat çekti.





Merhum sanatçı İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, son olarak 2002 yılında 'Bayanlar Baylar' adlı komedi dizisi ile TV'de yer almış, daha sonra tiyatro sahnelerinde izleyiciyle buluşmuştu.

Emine Ün, ilk evliliğini Emre Kınay, ikinci evliliğini ise Tolga Karakaş'la yapmıştı.

"ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN"

Bir süredir Ayk Karakulakyan ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, evlilik sorularına şöyle yanıt vermişti:

Çok tatlı ilişkimiz var. Allah nazarlardan korusun, birbirimizi seviyoruz. Nazardan korktuğum için çok dile getirmiyorum. Arada sırada dayanamayıp, sosyal medyada paylaşım yapıyorum. Birbirimize saygılı ve anlayışlı bir ilişkimiz var. Ömür boyu böyle sürsün. Evlilik işi ise kısmet, o yüzden büyük konuşmamak lazım. Önemli olan imza değil. Önemli olan beraber yaşadığın süreçte mutlu olmak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap