SON DAKİKA



Haber > Magazin > Elleri sosyal medyayı salladı

Elleri sosyal medyayı salladı

12 Ekim 2020 Pazartesi - 17:04




'Salt Bae' hareketiyle ünlenen Nusret Gökçe, nasırlı elleriyle gündem oldu. Nusret'in ellerini görenler "Ağırlık kaldırmaktan nasır tutmuş. O tırnaklarını kessin" yorumları yaptı.





Tuz serpme hareketi ile adından söz ettiren ve kısa sürede şöhreti tüm dünyaya yayılan Nusret'in son paylaştığı videolarda ellerinin içindeki nasırlar dikkat çekti.
Corona virüs tedbirlerine uyulmadığı gerekçesiyle restoranı kapatılan Nusret, bu olaydan sonra kendini işine daha fazla vermeye başladı.

Sabah erken saatlerde kalkan ve dükkanını açan Nusret, bu anlara ilişkin videoları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

30 milyona aşkın takipçi sayısıyla ve yaptığı her paylaşımıyla dikkat çeken Nusret'in ellerine görenler şaşırdı.
Nasır tutmuş elleri ve uzun tırnaklarıyla gündem olan Nusret Gökçe'nin takipçileri, bu durumu fazla ağırlık kaldırmasına bağladı.

Takipçileri, ünlü işletmeciye; “Ağırlık kaldırmaktan nasır tutmuş", "O tırnaklarını kessin" gibi yorumlar yaptı.

Nusret, geçtiğimiz hafta da Brezilya'ya gitmişti. Sosyete etçisi, ülkenin ünlü şarkıcısı Michel Telo’nun YouTube’daki programına konuk olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap