SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eksi 5 derecede bikini defilesi

Eksi 5 derecede bikini defilesi

29 Ocak 2017 Pazar - 11:12




Antalyalı mankenler, bir kayak merkezinde düzenlenen bikini defilesi için objektif karşısına geçti. Eksi 5 derecede bikini tanıtan mankenleri görenler





Antalya’ya 40 kilometre uzaklıktaki bir kayak merkezinde düzenlenen bikini defilesi renkli görüntüler oluşturdu. Dondurucu soğuk ve şiddetli rüzgar altında yapılan defile, yarım saat sürdü.

bikini-ic

Mankenlerin podyum arasında ısınması için, içinde elektrikli sobanın bulunduğu kabin kuruldu. Defilede, rengarenk bikinilerin yanı sıra, pareo ve kayak çizmeleri de tanıtıldı.

bikini-ic-2
 
Kar üzerindeki podyumda yürüyen mankenler, meraklı bakışlar altında tanıtım yaptı. Defile sırasında bazı mankenlerin hızlarını alamayarak kar üzerine yattığı ve objektiflere poz verdiği görüldü.bikini-ic-3
Kar defilesinde Adelia Marajapova, Merve Demircan, Bilge Kaya, Berrin Özbek, Selin Ay ve Selen Sahra Yıldırım podyuma çıktı. Mayo ve bikini defilesinde zaman zaman şiddetini artıran rüzgar mankenlere zor anlar yaşadı.

bikini-ic-4

Rengarenk bikinileri, pareo, kayak botları ve kayak takımları ile kombin edilen mankenleri motive etmek için defileyi düzenleyen firma defile sonrasında şömine başında kahve partisi verdi.

bikini-ic-5

bikini-ic-6
 
bikini-ic-99
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap