SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ege'de Türk jetlerine taciz

Ege'de Türk jetlerine taciz

02 Mart 2016 Çarşamba - 14:17




Yunanistan’a ait iki F-16 uçağı tarafından, Ege Eğitim Uçuşu icra eden iki Türk F-16 uçağına, bir dakika 15 saniye süre ile kilit atılarak tacizde bul





Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan Türk Silahlı Kuvvetlerinin günlük faaliyetlerine göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından, gün içerisinde Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 348 şahıs ve Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 17 kişi yakalandı.Bu müdahaleler sonucunda iki adet araç, 20 bin paket sigara, sekiz adet cep telefonu, bir adet şarjör ele geçirildi. Irak'tan Türkiye'ye yasa dışı geçmek isteyen 346, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 48, Türkiye’de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 137 ve Ege Denizi'ndeki Türk kara sularında 174 kişi yakalandı.

Yunan jetlerinden taciz

Yunanistan’a ait iki F-16 uçağı tarafından, Ege Eğitim Uçuşu icra eden iki Türk F-16 uçağına bir dakika 15 saniye süre ile kilit atılarak tacizde bulunuldu. Bu durum karşısında Türk unsurları tarafından gerekli reaksiyon gösterildi. Sekiz F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca da devriye uçuşu icra edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap